Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a omorât o femeie, după ce s-a izbit violent de mașina ei. El se filmase înainte și spunea că e beat

Un șofer băut din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pentru că a ucis o femeie, după ce a s-a îmbătat într-un local.  El s-a filmat spunând că e „extrem de beat” înainte de a intra cu mașina în cea a victimei, scrie Sky News.

Anton Hull, din Somerset, a ucis-o pe Sarah Baker, în vârstă de 29 de ani, după ce a intrat cu furgoneta în mașina ei pe 18 august. Hull s-a filmat cu telefonul mobil, spunând că era „extrem de beat” înainte de accident.

Serviciile de urgență au venit la locul accidentului, după ce un martor a alertat autoritățile. Martorul a spus persoanei care a preluat apelul că bănuiește că Anton Hull a băut, în timp ce o alta a spus că „mirosea a băutură".

El a fost dus la spital, unde un test de sânge a estimat că Hull avea o alcoolemie peste limita legală. Poliția a declarat că a fost informată că bărbatul băuse într-un pub din South Cadbury și că a fost refuzat la locul de muncă în acea seară din cauză că era beat.

Hull, în vârstă de 21 de ani a recunoscut că a accidentat-o mortal pe Sarah și a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare și o interdicție de a conduce de nouă ani.

Citește și
accident
Accident cu trei victime în Bistriţa-Năsăud. Unul dintre șoferi era băut. Ce alcoolemie avea

Ofițerul care s-a ocupat de caz, Dai Nicholas, a declarat: „Inima mea se îndreaptă spre familia lui Sarah Baker. Avea doar 29 de ani și avea toată viața înainte de a fi omorâtă în mod crud în acest incident tragic. Familia lui Sarah a trăit o durere incredibilă, iar sentința de astăzi nu va pune capăt acestei suferințe”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult