Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ a înjunghiat o femeie și a postat un videoclipul cu „ultimele ei clipe” pe Facebook

Un bărbat din Bay Area, SUA, se confruntă cu acuzație de crimă după ce ar fi înjunghiat o femeie până la moarte și ar fi postat un videoclip cu „ultimele ei momente” pe Facebook, raportează autoritățile, conform CNN.

Biroul șerifului din Nevada a anunțat poliția din San Mateo miercuri după-amiază că un apelant a raportat că a asistat la o înjunghiere pe Facebook, a declarat poliția într-un comunicat.

Apelantul a furnizat numele și numărul de telefon ale bărbatului care a postat videoclipul, potrivit poliției din San Mateo. Numărul de telefon a fost identificat la un complex de apartamente din San Mateo.

Ulterior, anchetatorii l-au arestat pe suspectul în vârstă de 39 de ani, Mark Mechikoff, în San Jose, a declarat poliția.

„În timp ce motivul înjunghierii victimei este încă în curs de investigare, știm că Mechikoff a filmat fără milă ultimele momente din viața victimei și a postat videoclipul pe Facebook, apoi a fugit din zonă”, a spus poliția din San Mateo într-un comunicat.

Înainte de arestare, polițiștii au petrecut aproape trei ore mergând din ușă în ușă în marele complex înainte de a găsi victima într-un apartament, se arată în comunicat.

Suspectul a fugit, dar polițiștii l-au arestat în două ore de la găsirea victimei, a spus poliția.

Suspectul se confruntă cu o acuzație de crimă cu premeditare, arată înregistrările instanței. El a făcut o primă înfățișare vineri și urmează să se întoarcă în instanță pe 4 august. Nu este clar dacă are un avocat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult