Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un elev de liceu a atacat cu cuţitul o profesoară. Tânărul a fost arestat

Un elev de liceu în vârstă de 18 ani a fost arestat în vestul Franţei, după ce a atacat cu cuțitul o profesoară.  

Femeia a fost rănită în zona feței. Incidentul a avut loc la Liceul Hyrome, la Chemillé-en-Anjou, în Maine-et-Loire (vest), relatează AFP.

La scurt timp după incident tânărul a fost prins de poliție şi plasat în arest preventiv.

„Victima a fost rănită la faţă, însă viaţa nu-i este în pericol”, anunţă într-un comunicat comun prefectul, procurorul şi directorul Educaţiei Naţionale la nivel departamental, conform news.ro.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru „tentativă de omor”, ce a fost încredinţată Brigăzii de Căutare de la Cholet.

Citește și
Percheziții la 4 vrăjitori din Ploiești, care au păcălit zeci de oameni spunând că au har divin. Ce au descoperit polițiștii
Primarul unui oraș din Franța a plătit cu bani publici o vrăjitoare care să-i facă legătura cu tatăl mort. „Și-a bătut joc”

Victima este o profesoară de limba engleză, potrivit Le Courrier de l'Ouest. După agresiune, atactorul a fugit de la locul faptei pe o fereastră şi şi-a abandonat arma.

„Acest tânăr este complet necunoscut serviciilor de poliţie, jandarmeriei sau justiţiei. El nu este semnalat defavorabil în liceu. O celulă de asistenţă psihologică a fost înfiinţată la faţa locului în beneficiul elevilor şi comunităţii educative”, se arată în comunicat, în care nu se dau informaţii despre agresiune.

Liceul Hyrome, la care studiază 180 de elevi, se prezintă drept o instituţie publică ce „propune formări specializate în domeniul restauraţiei rapide şi colective, pe de o parte, şi ştiinţelor digitale, pe de altă parte”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult