Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cunoscut DJ a fost răpit și torturat până la moarte într-un bar din Londra. Iubita lui, obligată să asiste la orori

Doi bărbați care au răpit un cunoscut DJ de radio și l-au torturat până la moarte într-un bar din Londra au fost trimis la închisoare.

Mehmet Koray Alpergin și iubita lui, Gozde Dalbudak, au fost răpiți în timp ce se întorceau acasă de la un restaurant italian din Mayfair, aflat centrul Londrei, în octombrie 2022, potrivit Sky News.

Cei doi au fost duși într-un bar de vinuri din apropiere de stadionul echipei Tottenham Hotspur, acolo unde Alpergin, în vârstă de 43 de ani, a fost „torturat până la moarte”. O autopsie a dezvăluit că DJ-ul a fost bătut cu o bâtă de baseball, opărit cu apă clocotită și înjunghiat în tălpi. Acesta avea și vânătăi în zona genitală.

Cadavrul lui Mehmet Koray Alpergin, care era tatăl a doi copii, a fost aruncat în pădurea Essex, iar iubita lui, în vârstă de 34 de ani, a fost sechestrată două zile în toaleta barului, înainte de a fi eliberată de răpitorii ei, care apoi i-au oferit bani pentru taxi.

Gozde Dalbudak, care s-a întors între timp în casa ei din Turcia, își amintește cum iubitul ei îi spunea „dragostea mea, nu fii speriată” și „îmi pare rău, iubire” înainte să urle de durere în timp ce era bătut.

Citește și
crima
Un bărbat care vindea pe internet "kit-uri pentru sinucidere" a fost acuzat de crimă. Peste 100 de oameni au murit

Anchetatorii i-au găsit pe cei doi făptași, Tejean Kennedy (de 33 de ani) și Ali Kavak (de 26 de ani), vinovați de răpirea și lipsirea de libertate a cuplului și de uciderea DJ-ului.

Alți doi suspecți au luat și ei parte la răpire. Samuel Owusu-Opoku, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vinovat de două acuzații de răpire, în timp ce Steffan Gordon, de 34 de ani, a recunoscut că a răpit. Kavak se face vinovat și de ascunderea cadavrului și distrugerea a două vehicule prin incendiere. Încă doi suspecți nu au fost prinși și sunt bănuiți că au fugit din Marea Britanie.

Alți doi suspecți se află încă în libertate și se crede că ar fi fugit din țară.

Judecătorul Sarah Whitehouse a precizat că drogurile stau la baza acestui caz, menționând dovezile aduse de procurori care arată că faptele comise au legătură cu activitățile unei rețele de crimă organizată. Ea a descris moartea lui Alpergin drept o „crimă îngrozitoare”, adăugând că, dacă inculpații ar fi fost condamnați pentru acea infracțiune, ar fi primit o pedeapsă pe viață cu un termen minim de 30 de ani și „probabil mult mai mare”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult