Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat s-a trezit într-un sac de cadavre după ce medicii l-au declarat mort

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Brazilia, s-a trezit într-un sac de cadavre la morgă, după ce medicii l-au declarat mort.

Sora sa povestește filmul de groază prin care a trecut fratele său, care într-un final chiar a murit, la începutul lunii, conform Globo.

Femeia a declarat că fratele său, Jose Ribeiro, s-a trezit după ce a fost ținut cinci ore într-o cameră frigorifică de la morgă. El fusese declarat mort pe 29 noiembrie la Spitalul de Stat din Goiano Central-Nord (HCN), din Uruacu. Pe certificatul de deces scria că bărbatul murise de cancer la limbă.

Apoi el a fost trimis la o casă de pompe funebre din Rialma, unde a stat cinci ore într-un sac pentru cadavre. Când sacul a fost deschis pentru ca trupul să fie pregătit pentru a fi predat familiei, un angajat a descoperit că bărbatul avea ochii deschiși și respira destul de greu.

„Angajatul pompei de pompe funebre m-a sunat cerându-mi să merg acolo, pentru că fratele meu trăiește”, a spus sora lui Jose Ribeiro.

Citește și
Înmormântare fără mort, în Vaslui. „Deși mortul nu a fost îngropat, pomana s-a mâncat și oamenii chiar au spus Bogdaproste”
Înmormântare fără mort, în Vaslui. „Deși mortul nu a fost îngropat, pomana s-a mâncat și oamenii chiar au spus Bogdaproste”

El a fost transferat de urgență la un spital, unde a murit după două zile din cauza hipotermiei suferite în timpul petrecut în camera frigorifică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult