Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat gol a furat un autobuz școlar ca să transporte o căprioară moartă

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a furat, gol fiind, un autobuz școlar pentru a transporta o căprioară moartă, pe care voia să o folosească drept îngrășământ în grădina lui.  

Thomas Saunders, de 25 de ani, din Florida, a fost arestat după ce a fost urmărit prin mai multe localități de polițiștii din Pennsylvania pentru că a furat, gol fiind, un autobuz școlar ca să transporte o căprioară moartă pe care voia să o folosească drept îngrășământ natural în grădina lui, scrie Metro.

Tânărul este acuzat acum de mai multe infracțiuni: a fugit de un ofițer, a primit bunuri furate, a condus nesăbuit și a opus rezistență la arestare, a anunțat Departamentul de Poliție din Carroll Township.

Polițiștii au fost anunțați marți seara despre faptul că un autobuz școlar a fost furat în Abbottstown, iar oamenii legii din două districte au pornit în urmărirea acestuia.

Autobuzul a fost văzut la un moment dat într-o parcare, cu luminile stinse, iar atunci a început urmărirea.

Citește și
Smartphone
Traficant de droguri, prins cu ajutorul unuia dintre cele mai populare jocuri de pe mobil. Cum s-a întâmplat
A furat autobuzul după ce și-a distrus propria mașină

Șoferul a ieșit în cele din urmă de pe autostradă, cu mașinile de poliție după el, și s-a oprit după ce a intrat într-o bornă. Bărbatul a părăsit autobuzul și a fugit pe jos într-o zonă împădurită, unde a fost în cele din urmă găsit și imobilizat în apropierea unei căi ferate.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fugit prin parcări și zone cu trafic aglomerat până să fie prins, dezbrăcându-se complet în timpul urmăririi.  

Tânărul complet gol a recunoscut în fața polițiștilor că a furat autobuzul școlar după ce și-a distrus propria mașină, un BMW.

Saunders ”a spus că a luat vehiculul și a așezat o căprioară decedată în spatele autobuzului și că urma să conducă căprioara la reședința sa și să-l folosească ca îngrășământ pentru grădina lui”, a adăugat departamentul local de poliție.

Bărbatul a fost dus la York Central Booking pentru a fi judecat în cazul acuzațiilor penale care i s-au adus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult