Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a pierdut cenușa tatălui său pe care o avea într-o pungă. Reacția mamei sale vitrege | VIDEO

Un bărbat din Anglia a pierdut cenușa tatălui său pe care o avea într-o pungă de cumpărături. Tânărul ar fi petrecut multe ore cu prietenii într-un bar.

Stan Blade, în vârstă de 39 de ani, a luat cenușa tatălui său, a pus-o într-o pungă de cumpărături, și a ieșit din casă, cu gând să o ducă la plimbare prin locuri frecventate de răposat.

Pe digul din Southend, bărbatul s-a întâlnit cu niște vechi prieteni care l-au convins să renunțe la plimbare pentru a merge la bar. Timp de nouă ore, bărbatul a băut alături de prietenii săi, timp în care a pierdut cenușa tatălui său, care a murit la vârsta de 60 de ani, scrie Daily Star.

După o noapte furtunoasă, bărbatul s-a întors acasă, unde locuiește împreună cu mama sa vitregă. Însă, femeia a avut parte de o surpriză. Tânărul nu mai avea cu el punga în care era cenușa tatălui său.

Bărbatul a înregistrat și un videoclip, pe care l-a postat pe TikTok, în care arată reacția furioasă a mamei sale vitrege, după ce a realizat că tânărul s-a întors acasă fără cenușa tatălui său.

Citește și
femeie jucarie sexuala
O femeie a fost prinsă de agenții de securitate ai unui aeroport cu cenușa iubitului ascunsă într-o jucărie sexuală

A doua zi, bărbatul a luat la rând toate barurile pe care le-a vizitat cu o seară înainte, pentru a-l „găsi” pe tatăl său.

„Am venit acasă, iar mama mea vitregă m-a întrebat 'unde este tatăl tău?'. Nu a fost deloc mulțumită de mine și nu o învinovățesc”, a spus tânărul în videoclipul postat pe TikTok.

Într-un final, tânărul și-a găsit tatăl, ajutat de un gunoier care tocmai venise în zonă să colecteze deșeurile. Punga în care era cenușa tatălui său a fost găsită chiar pe una dintre pubele.

„Eu și familia mea suntem cu toții foarte fericiți și recunoscători că l-am recuperat. Nu vor mai fi alte incidente”, a spus bărbatul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult