Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 8 ani s-a împușcat mortal în cap cu arma mamei sale, care s-a dus la cumpărături și l-a lăsat singur în mașină

Un băiețel de 8 ani a murit după ce s-a împușcat accidental cu o armă încărcată lăsată în mașină, în timp ce mama lui era la cumpărături.  

Băiețelul era singur în mașină în Lehi, Utah, luni, când a găsit pistolul încărcat sub un scaun, scrie Sky News. S-a împușcat accidental în cap, a declarat Departamentul de Poliție al orașului Lehi pentru presa locală. Ulterior, a murit la spital, marți dimineață.

Împușcătura pare să fi fost „neintenționată și autoprovocată”, a declarat poliția într-un comunicat. Oamenii legii au adăugat că nu sunt acuzații împotriva mamei, dar incidentul este încă în curs de anchetare.

Tragedia a avut loc în afara unui magazin Maverik, de-a lungul Thanksgiving Way, potrivit KSL-TV.

Un incident similar a avut loc tot în Utah, în urmă cu mai puțin de 2 săptămâni

Martorul Doug Shields își făcea plinul la mașină când a auzit o împușcătură și o femeie țipând. El a declarat pentru KSL-TV că s-a dus la mașina de unde a venit împușcătura și a auzit-o pe mamă spunând că băiatul a găsit pistolul sub scaun.

Citește și
Arestat
Un bărbat de 30 de ani din Ucraina a fost reţinut pentru 24 de ore, în cazul tânărului găsit împuşcat în cap

„Ea spunea: „S-a împușcat, s-a împușcat, s-a împușcat””, a declarat Shields. „Și prima dată m-am gândit că era o sinucidere, dar ea a spus: „A găsit pistolul sub scaunul meu și a apăsat pe trăgaci”. Se pare că a fost un accident”, a adăugat martorul.

Împușcătura de luni a avut loc la mai puțin de două săptămâni după ce un băiat de 5 ani, tot în Utah, a murit în circumstanțe similare la casa familiei sale din Santaquin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult