Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion s-a întors din drum după ce un pasager a început să alerge gol pe culoar. Ce a urmat

Poliția australiană a anunțat marți că a arestat un bărbat pentru că a întrerupt un zbor intern, după ce ar fi fugit gol pe culoar, doborând un membru al echipajului.  

Zborul VA696 de la Perth la Melbourne a fost nevoit să se întoarcă la scurt timp după ce a decolat luni seara, după ce un bărbat a început să alerge gol prin avion și a doborât un membru al echipajului, scrie Deutsche Welle.

„La sosirea în Perth, aeronava a fost întâmpinată de Poliția Federală Australiană, iar pasagerul perturbator a fost debarcat”, a transmis compania aeriană Virgin Australia într-un comunicat.

Poliția australiană a precizat că „ofițerii au arestat un bărbat după ce se presupune că acesta a alergat gol prin aeronava în timpul zborului și a doborât un membru al echipajului la podea”.

Bărbatul a fost internat la spital

„Bărbatul a fost transferat la spital pentru evaluare, unde va rămâne internat”, se arată într-un comunicat al poliției.

Citește și
barbat aeroport
Angajații de la securitate au văzut o „anomalie” în pantalonii unui pasager, în aeroport, și au găsit ceva uluitor la control

Radiodifuzorul australian ABC a declarat că a înțeles că nimeni nu a fost rănit în incident. „Siguranța pasagerilor și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală și ne cerem scuze sincer celor afectați”, a mai spus Virgin Australia.

Bărbatul urmează să se prezinte în instanță pe 14 iunie, deși acuzațiile cu care se va confrunta nu au fost încă finalizate. A fost declanșată o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult