Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un agent din Secret Service a fost jefuit sub amenințarea unui pistol, în timpul unei vizite a lui Joe Biden în California

Un agent al Serviciului Secret al SUA a fost jefuit sub amenințarea armei în Tustin, California, în weekend, potrivit poliției.  

Agentului, care nu era de serviciu, i-a fost furată geanta sâmbătă seara, în jurul orei 21:30, potrivit Departamentului de Poliție din Tustin, citat de ABC News.

Agentul a folosit arma în timpul incidentului, a precizat poliția, însă suspectul a reușit să fugă. Poliția a transmis că nu se știe dacă suspectul sau suspecții au fost răniți.

"Ofițerii au localizat în zonă o parte din bunurile victimei, iar incidentul este în continuare investigat. Nu există nicio amenințare cunoscută pentru public", potrivit unui comunicat de presă.

Poliția din Tustin caută un Infiniti FX35 argintiu model 2004-2006, au precizat ei, distribuind o fotografie a vehiculului.

Secret Service nu a răspuns la solicitarea ABC News de a face comentarii.

Președintele Joe Biden s-a aflat în California în weekend, pentru campanie electorală alături de fostul președinte Barack Obama și de mai multe celebrități, printre care George Clooney, Julia Roberts și Jimmy Kimmel.

Kimmel a fost moderatorul discuției dintre Obama și fostul său vicepreședinte.

Evenimentul a strâns puțin peste 30 de milioane de dolari pentru campania de realegere a lui Biden, potrivit unui oficial.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult