Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tom Hanks, prima apariție tv după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Ce a transmis actorul

Tom Hanks a prezentat o ediție specială a emisiunii Saturday Night Live, difuzată de NBC. A fost prima apariție a actorului, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, scrie The Independent.

”E un moment ciudat în care să încerci să fii amuzant”, a spus Hanks. ”Nimeni nu vrea să mai stea în preajma mea, de când am fost diagnosticat”, a mai glumit acesta.

Tom Hanks a povestit și ce l-a uimit cel mai mult în timpul tratamentului pentru coronavirus din Australia: ”Mi-au luat temperatura în grade Celsius, nu în grade Fahrenheit”, s-a amuzat actorul.

El a prezentat emisiunea de acasă și a spus că s-a îmbrăcat în costum după o lună în care a stat în trening.

Hanks a primit o mulțime de mesaje de felicitare. ”Este exact ce aveam nevoie în seara asta”, i-a scris unul dintre telespectatori pe rețelele sociale.

Citește și
Tom Hanks a ieșit din spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus
Tom Hanks a ieşit din spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, luna trecută, când se aflau în Australia.

“A sta la adăpost funcţionează aşa: nu transmiteţi nimănui, nimeni nu vă transmite. De bun simţ, nu? ”, a adăugat el, după cele două săptămâni de carantină.

“Va dura un timp, însă dacă avem grijă unii de alţii, ajutăm unde putem şi renunţăm la o parte din confort, şi asta va trece. Ne vom descurca”, a încheiat vedeta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult