Tom Hanks şi soţia sa au anunţat că se simt mai bine: „Ne vom descurca”

Ultima actualizare: 23-03-2020 11:15
În ce stare sunt Tom Hanks și soția lui, diagnosticați cu coronavirus în urmă cu două zile
Pro TV

Actorul american Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, diagnosticaţi cu COVID-19, au anunţat luni că se simt mai bine, după aproape două săptămâni de carantină în Australia, informează AFP.

"Hei, prieteni, au trecut două săptămâni de la primele simptome şi ne simţim mai bine", a postat pe Twitter artistul, îndemnându-şi admiratorii să urmeze recomandările de izolare şi distanţare socială.

"A sta la adăpost funcţionează aşa: nu transmiteţi nimănui, nimeni nu vă transmite. De bun simţ, nu? ", a adăugat el.

"Va dura un timp, însă dacă avem grijă unii de alţii, ajutăm unde putem şi renunţăm la o parte din confort, şi asta va trece. Ne vom descurca", a continuat vedeta.

Tom Hanks se afla alături de soţia sa în Australia pentru pregătirea unor filmări la pelicula australianului Baz Luhrmann dedicată lui Elvis Presley, în care actorul, recompensat cu două Oscaruri, urmează să-l interpreteze pe impresarul "Regelui", celebrul "colonel" Tom Parker.

Hanks a fost pe 12 martie prima vedetă de la Hollywood care a anunţat că a contractat noul coronavirus, la fel ca soţia sa.

Cuplul a fost internat la spitalul universitar din Gold Coast, potrivit autorităţilor din Queensland (nord-est), înainte de a primi permisiunea de externare pentru a fi plasat în carantină la domiciliu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO