Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără condamnată la 3 ani de închisoare în Egipt, pentru că avea medicamente în bagaj. Rudele se tem pentru viața ei

Familia unei britanice, care a fost condamnată în Egipt pentru trafic de droguri, spune că se tem că nu va supraviețui 3 ani în închisoare, perioada pentru care a fost reținută.

Laura Plummer, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată după ce în bagajul ei au fost găsite 290 de comprimate de Tramadol, un analgezic care este legal în Marea Britanie, însă interzis în Egipt.

Familia tinerei susține că tabletele erau pentru un prieten egiptean, care i s-a plâns de dureri severe de spate.

După ce i-a fost descoperită cantitatea mare de medicamente, Laura a fost condamnată la trei ani de închisoare și a fost obligată să plătească o amendă de peste 4.000 de lire sterline, scrie Daily Mail

Familia tinerei susține că tânăra nu va putea supraviețui trei ani în închisoare, deoarece suferă deja de o afecțiune nervoasă, iar în închisoare este lovită în mod frecvent de celelalte deținute. Totodată, condițiile din detenție sunt mizere. 

Citește și
Nelu Iordache
Nelu Iordache, condamnat la închisoare pentru deturnarea de fonduri ale autostrăzii Nădlac-Arad

Tânăra a fost repartizată într-o celulă cu alte 25 de deținute și amenință în mod constant că se sinucide. Mai multe de atât, aceasta acuză și personalul închisorii că nu au dat dovadă de prea multă simpatie în ceea ce o privește.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult