Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr ucis la carnavalul din Londra. A fost înjunghiat mortal în Notting Hill

Un tânăr a fost ucis în timpul carnavalului de la Londra, unul din cele mai mari din lume. Tânărul de 21 de ani a fost înjunghiat mortal în timpul evenimentului din cartierul Notting Hill.

Poliția a efectuat peste 200 de arestări pentru diverse fapte, fără a preciza dacă au legătură cu omorul.

Tânărul a fost înjunghiat luni seara, în timpul carnavalului din cartierul londonez Notting Hill, organizat anual în capitala Marii Britanii în ultimul weekend al lunii august pentru a celebra cultura şi artele din regiunea Mării Caraibilor, transmite poliția, potrivit AFP și Agerpres.

Poliţiştii i-au acordat primul ajutor după apelul de urgență din jurul orei locale 20.00 şi a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor suferite.

O anchetă pentru crimă a fost deschisă de poliţie, care a făcut apel la public pentru a obţine informaţii, menţionând că la locul incidentului se aflau sute de persoane.

Citește și
Carnavalul Notting Hill, din Londra, se tine anual, din 1996 si este unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa
Carnavalul Notting Hill, din Londra, se tine anual, din 1996 si este unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa
Este al doilea carnaval din lume, ca amploare

Carnavalul organizat în acest cartier din vestul Londrei este unul dintre cele mai mari din lume.

Desfăşurat pe străzile din Notting Hill timp de trei zile, acest eveniment reuneşte de obicei în jur de două milioane de persoane, devenind al doilea cel mai mare carnaval din lume după cel din Rio de Janeiro, Brazilia.

„Atmosfera din ultimele două zile a fost în mare una parte pozitivă şi bună, aşa cum ar trebui să fie carnavalul. Din păcate, luni seara, am asistat la o serie de incidente violente şi un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa", a declarat Alison Heydari, reprezentanta Met Police, într-un comunicat.

Poliţia a anunţat că a făcut peste 200 de arestări în timpul carnavalului, între care 46 pentru agresiune, 36 pentru deţinere de droguri, 33 pentru deţinere de armă, 27 pentru tulburarea ordinii publice şi opt pentru agresiune sexuală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult