Teroare la carnaval. A spus că e „diavolul”, apoi a atacat o fată. Ce i-a făcut

02-09-2019 11:27


Carnavalul din Notting Hill

Polițiștii londezi sunt în căutarea unui bărbat care, la Carnavalul din Notting Hill, i-a spus unei femei că este „diavolul” și i-a mușcat buza superioară. Rana a fost atât de gravă, încât fata a ajuns pe masa de operație.

Victima discuta cu mai multe femei la popularul festival din Londra, când a fost abordată de un individ pe care nu-l cunoștea. El i-a spus: „Eu sunt diavolul”, apoi s-a lipit de ea și a mușcat-o de buză. Femeia, plină de sânge pe față și în stare de șoc, a mers apoi la câțiva polițiști care se aflau în zonă, notează Mirror.

Tânăra a fost transportată la un spital din vestul Londrei și a fost operată. Ea urmează să mai sufere intervenții chirurgicale.

Poliția Metropolitană a anunțat că incidentul a avut loc pe 25 august, în jurul orei 18.00, și a cerut ajutorul populației pentru prinderea agresorului. Agenții îl descriu ca fiind un bărbat de culoare, musculos, cu păr scurt. La acel moment, purta un tricou negru.

„A fost un incident groaznic în care o femeie a suferit răni ce-i vor schimba viața și care vor necesita mai multe operații. Cel care a făcut asta este, în mod evident, un om violent și periculos, iar eu sunt hotărât să îl găsesc și să-l arestez cât mai curând posibil”, a declarat inspectorul-șef Driss Hayoukane.

Circa un million de oameni au participat la Carnavalul din Notting Hill. Aproape 12.500 de polițiști au fost mobilizați la eveniment. Ei au arestat 353 de oameni în două zile de festival, majoritatea cazurilor fiind legate de consumul și traficul de droguri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO