Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sicriul unui bărbat a fost cuprins de flăcări în timpul priveghiului. Incendiile din Sicilia au ajuns la locuințe

Italia este afectată de vremea extremă în aceste zile. În Sicilia, temperaturile extreme au provocat incendii de vegetație, iar flăcările se apropie de casele localnicilor, potrivit fanpage.it

Incendiul a lovit una dintre familiile din Palermo într-un moment de mare durere. Familia unui bărbat decedat a fost nevoită să fugă din calea flăcărilor în timpul priveghiului. Sicriul abandonat a luat foc și a ars parțial.

Primii care le-au sărit în ajutor au fost câțiva polițiști, care au început să stingă flăcările folosind furtunuri cu apă. Au fost ajutați de localnici, înarmați cu găleți, care au ținut piept focului până la sosirea pompierilor.

Incendiul a pornit de la munții din apropierea caselor și a ajuns în scurt timp la locuințe. În acel moment, din păcate, echipele de pompieri erau angajate în stingerea altor incendii. Astfel că, până la sosirea ajutoarelor, flăcările au ajuns până la locuințele oamenilor.

„Suntem în viață printr-un miracol”, au spus localnicii, dezvăluind că au fost nevoiți să fugă cu haine ude pe cap pentru a se apăra de flăcări și fum.

Din fericire, nu au fost victime, dar în cartier au ars mai multe case și mașini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult