Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Salvatorii români au scos de sub dărâmături o femeie în viață. VIDEO și GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Echipele de salvare din România au reușit să găsească încă un supraviețuitor sub blocurile dărâmate în Turcia, în urma cutremurelor fevastatoare care au afectat și Siria.  

Ei au reușit să scoată de sub dărâmături o femeie, conștientă și cooperantă. 

"La solicitarea expresă a autorităților turce, misiunile modului de căutare-salvare RO-USAR au continuat, inclusiv în afara sectorului repartizat echipei. La ultima misiune alocată, colegii noștri au identificat, în cursul serii de ieri (joi - n.red.), prin căutare tehnică (senzori acustici), posibila prezență a unor supraviețuitori. Din spusele localnicilor, clădirea prăbușită avea 9 etaje", se arată în comunicatul IGSU. 

Astfel, timp de câteva ore, operațiunile de salvare au fost continuate de structurile naționale, cu sprijinul echipei RO-USAR.

"În această dimineață (vineri - n.red.), în jurul orei 04.00 (ora locală), echipa de căutare-salvare a României a sprijinit autoritățile locale pentru extragerea unui supraviețuitor (o femeie în vârstă de 55-60 ani, conștientă, cooperantă) din cadrul clădirii rezidențiale prăbușite. Persoana a fost predată echipajelor medicale", se mai arată în comunicat. 

Citește și
Cutremur Turcia
Al doilea seism puternic din Turcia, un fenomen rar şi imprevizibil. De ce au fost atât de mari distrugerile

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult