Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român bătut crunt de doi italieni care au intrat peste el în casă. I-au spart ușa cu ciocanul. Motivul șocant

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene șocante s-au petrecut pe o stradă din Italia. Un român de 35 de ani, stabilit în regiune, a fost bătut crunt de doi cetățeni italieni.

Conflictul a pornit în urma unei dispute pe o rețea de socializare. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul a reușit să scape și a fugit în stradă, unde a fost ajutat de vecini. Cei doi indivizi, de 34, respectiv 37 de ani, au fost arestați preventiv.

Pentru că victima necesită îngrijiri medicale de cel puțin 25 de zile, procurorii au încadrat fapta la tentativă de omor și violare de domiciliu.

Crina Suceveanu, jurnalistă în Italia: „În urma unui comentariu probabil nepotrivit, doi italieni s-au prezentat în fața blocului acestui român au sunat la toate interfoanele pentru a intra în interiorul locuinței, i-au rupt ușa cu un ciocan, au tăbărât pe el l-au lovit. Din păcate, dintr-un motiv pueril, banal, s-a ajuns la acest lucru. Vecinii au auzit "o să te omor". Amenințarea a fost vehementă."

Citește și
batran in gradina
Județul din România cu cea mai mare speranță de viață. Aici trăiește Ion Ciocan, al doilea cel mai bătrân cetățean al Europei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult