Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Nu plec nicăieri". Joe Biden a făcut anunțul la un barbeque organizat la Casa Albă de Ziua națională a Statelor Unite

"Nu plec nicăieri" - a spus Biden la un barbeque organizat la Casa Albă pentru militari și familiile lor de Ziua națională a Statelor Unite.

Peste câteva ore Biden va acorda un interviu la televiziunea ABC considerat de mare risc pentru candidatura lui după impresia dezastruoasă pe care a lăsat-o la dezbaterea cu Donald Trump, acum o săptămână.

„Dacă reuşeşte, nu va fi salvat, dar dacă ratează, candidatura lui pentru al doilea mandat va atârna de un fir de aţă" - avertizează comentatorii. De la Atlantic până la Pacific, cerul Americii a strălucit într-un uriaș joc de artificii, iar vedetele din lumea muzicii au răsfățat publicul cu numeroase concerte. Înaintea spectacolului pirotehnic, președintele Biden și Prima doamnă au petrecut ziua națională alături de militari și familiile lor, la Casa Albă. Biden a ținut să-și reconfirme prezența la alegerile din toamnă Joe Biden: „Nu aș putea să fac asta fără sprijinul familiei, așa că vă mulțumesc! Vă mulțumesc! Vă mulțumesc! Vă iubim și vă spun asta din adâncul inimii! Mulțumesc! M-ai înțeles, omule! Nu plec nicăieri!” Între timp, "regele" incontestabil al competițiilor de înfulecat hot-dogs a triumfat din nou... De data aceasta, însă, la un concurs organizat la o bază militară din Texas. Joey Chestnut, zis Fălci, a înghițit 57 de crenvuști, cu tot cu chiflele aferente, în 5 minute. Și a câștigat chiar dacă a concurat cu un grup de 4 soldați; care, împreună, au reușit să dea gata doar 49 de hot dogs. Joey Chestnut, învingător: ”M-am grăbit la început, apoi am încetinit un pic. Pentru o secundă, am crezut că aș putea să mănânc 60, dar, în realitate... Voi m-ați mobilizat mult! Vă mulțumesc!” Numai că regele a fost exclus de la competiţia ... oficială, cea din Brooklyn, pentru că a încheiat un parteneriat cu o marcă alimentară ... indezirabilă, pentru că dezvoltă înlocuitori pe bază de plante pentru produsele din carne.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult