Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Putin: „Occidentul ar putea primi Rusia în ’familia popoarelor civilizate’ doar pe părți, pentru a le controla”

Președintele rus Vladimir Putin susține cu tărie că statele din Occident și-au fixat planul de a diviza și controla Federația Rusă.

Occidentul ar putea primi Rusia în așa-numita "familie a popoarelor civilizate" doar prin ruperea țării în părți separate, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

"Și mai târziu, după ce vor lichida Rusia, probabil că ne vor admite în așa-numita familie a popoarelor civilizate, dar numai pe părți, fiecare parte în parte. Și pentru ce? Pentru a ordona aceste părți și a le pune sub controlul lor", a adăugat liderul de la Kremlin, într-o emisiune la postul de televiziune Rossiya-1, potrivit TASS.

Putin, noi acuzații la adresa NATO

Mai mult, Vladimir Putin a acuzat și NATO, afirmând că Alianța participă indirect la războiul din Ucraina. În cadrul aceluiași interviu acordat postului de televiziune Rossiya-1, Putin

„Ei trimit arme (în valoare) de zeci de miliarde de dolari Ucrainei. Asta înseamnă cu adevărat participare. Asta înseamnă că ei iau parte, deşi indirect, la crimele regimului de la Kiev”, a declarat Vladimir Putin în cadrul aceluiași interviu acordat postului de televiziune Rossiya-1, conform News.ro.

Citește și
Vladimir Putin
Vladimir Putin acuză NATO că participă indirect la războiul din Ucraina: „Iau parte la crimele regimului de la Kiev” | VIDEO

„Occidentul are un singur scop: să distrugă fosta Uniune Sovietică şi principala sa parte, Federaţia Rusă. Abia atunci ne vor accepta în aşa-zisa familie a popoarelor civilizate”, denunţă liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin a mai afirmat că Rusia a fost „obligată să reacționeze” prin acest război.

„Împotriva a ce suntem noi? Împotriva faptului că această lume care apare se construieşte numai în interesul unei singure ţări, Statele Unite. Acum, că tentativele lor de a reconfigura lumea după imaginea lor, după căderea Uniunii Sovietice, au condus la această situaţie, suntem obligaţi să reacţionăm”, ameninţă el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult