Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Probleme pentru Vin Diesel. O fostă asistentă îl acuză de agresiune sexuală. Faptele s-ar fi petrecut în 2010

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit de an cu probleme pentru actorul Vin Diesel. O fostă asistentă îl acuză pe starul de la Hollywood de agresiune sexuală.  

Faptele s-ar fi petrecut în 2010, într-o cameră de hotel din Atlanta, când vedeta filma partea a 5-a a seriei „Furios și iute”. Potrivit documentelor depuse în instanță, femeia, Asta Jonasson, susține că a încercat să scape din camera unui hotel din Atlanta în care actorul se distra cu mai multe femei, însă acesta s-a îndreptat spre ea și a forțat-o să-și dea jos lenjeria intimă.

În plângere se afirmă că Diesel a ignorat „declarațiile clare de neacordare a consimțământului" ale lui Jonasson, iar după ce aceasta „a țipat și a fugit spre baia din apropiere", el „a imobilizat-o cu corpul său de perete", scrie CNN.

„Vin Diesel neagă categoric această afirmație în întregime", a scris Bryan Freedman, avocatul lui Diesel, într-o declarație pentru CNN mai târziu, vineri. „Este prima dată când aude despre această afirmație veche de peste 13 ani, făcută de un presupus angajat de 9 zile”.

„Nimeni nu este prea puternic pentru a se sustrage justiției”

Jonasson îl dă în judecată pe Diesel, împreună cu compania sa One Race Productions, și pe sora lui Diesel, Samantha Vincent, pentru agresiune sexuală, crearea unui mediu de lucru ostil, supraveghere neglijentă și concediere abuzivă, printre alte pretenții ale acesteia.

Citește și
Vin Diesel
Dublura lui Vin Diesel, în stare critică. A picat în cap de la 10 metri, la filmări

Jonasson susține că Samantha Vincent, președinta companiei lui Diesel, One Race, la acea vreme, a sunat-o „la doar câteva ore" după presupusa agresiune și „a pus capăt contractului de muncă al doamnei Jonasson".

Ea solicită impunerea unei sancțiuni civile de 10.000 de dolari pentru fiecare încălcare, plus daune punitive nespecificate, potrivit procesului.

„Nimeni nu este prea faimos sau prea puternic pentru a se sustrage justiției", a scris Claire-Lise Kutlay de la Greenberg Gross LLP, avocatul lui Jonasson, într-o declarație transmisă CNN. „Sperăm că decizia ei curajoasă de a ieși în față ajută la crearea unei schimbări de durată și împuternicește alți supraviețuitori".

Diesel a apărut în peste 60 de titluri de televiziune și filme. De asemenea, el se numără printre producătorii francizei de succes mondial a filmelor „Fast & Furious". El are în lucru mai multe proiecte viitoare, inclusiv „Fast X: Part 2".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult