Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea unui tată care, pe patul de moarte, a scris felicitări pentru fetele sale gemene - pentru următorii 30 de ani

Un tată bolnav a scris felicitări de ziua de naștere în avans pentru 30 de ani pentru fetele sale gemene, în timp ce stătea întins pe patul de moarte, scrie Mirror.co.uk.

Când lui Nick Keenan i s-a spus că glioblastomul său, o tumoră cerebrală agresivă și cu creștere rapidă, îl va ucide, el a scris felicitări pentru Rose și Sophia, care aveau doar 17 luni. El a vrut ca fetele lui să aibă un mesaj de ziua lor în fiecare an.

Nick a murit la vârsta de 34 de ani, la nouă luni după ce i s-a spus că boala necruțătoare care este cel mai frecvent cancer primar al creierului.

Soția bărbatului, Victoria, în vârstă de 35 de ani, a declarat: "Nick a fost sprijinul tuturor, dar în special al meu. Era incredibil de puternic și mergea la muncă în fiecare zi la radioterapie și chimioterapie".

Rose și Sophia și-au deschis recent felicitarea pentru a patra aniversare de la tatăl lor, în care le-a spus că vor începe școala în curând și să aibă grijă una de cealaltă.

Nick, din Lindfield, West Sussex, a suferit două intervenții chirurgicale de extragere a tumorii, radioterapie, perfuzie și chimioterapie orală, canabinoizi pe bază de prescripție medicală și o serie de remedii naturale, dar a murit în noiembrie 2020. El a fost diagnosticat cu un astrocitom de dimensiunea unei mingi de tenis în 2015.

Victoria era la sală când Nick s-a întors devreme dintr-o călătorie de afaceri și a spus că se duce la spital. Ea a spus: „Când am intrat în cameră și am văzut că Nick plângea, am știut că ceva nu era în regulă.

„M-au așezat și mi-au spus că au găsit o leziune de mărimea unei mingi de tenis pe partea stângă a creierului, în mijlocul lobului frontal. Au spus că tumoarea a crescut lent și că probabil că era acolo de când el a fost nascut."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult