Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Osemintele unui bărbat, descoperite într-o pădure din Germania. Lângă ele se afla un pașaport românesc expirat

Descoperire macabră într-o pădure de lângă Überlingen, Germania. Un reporter, care se plimba întâmplător, la sfârșitul săptămânii trecute, în zonă, a descoperit un schelet uman, într-un cort.  

Reporterul a alertat imediat poliția. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit lângă scheletul uman și un pașaport românesc expirat, scrie wochenblatt-news.de.

Poliția judiciară a demarat o anchetă pentru a investiga cazul.

Conform informațiilor furnizate de poliție pentru SWR, se pare că bărbatul locuia într-un cort improvizat. Oficialii au indicat că osemintele descoperite ar putea fi ale unei persoane fără adăpost, care a decedat în 2019.

Oasele au fost găsite într-un cort improvizat confecționat din prelată și crengi. În jurul cortului, anchetatorii au identificat scaune de camping, o sobă cu gaz, provizii și un jurnal.

Citește și
halloween
Cadavru abandonat în fața unei case, după ce a fost confundat cu o decorațiune de Halloween. Au tuns și iarba pe lângă el

Identitatea bărbatului nu a fost încă stabilită cu certitudine, deși asupra cadavrului a fost găsit un pașaport românesc expirat. Poliția a declarat că procesul de clarificare a identității este în desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult