Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mireasă a fost încătușată chiar în ziua nunții, în timp ce purta rochia de mireasă. Motivul pentru care a fost arestată

O mireasă a fost arestată în ziua nunții sale în Mexic, au anunțat vineri autoritățile, fiind acuzată de o schemă de extorcare de bani.    

Femeia, identificată doar ca Nancy N. de către procurorii statului Mexic, a fost arestată luna trecută în cadrul unei operațiuni comune, în timp ce se pregătea să se căsătorească cu soțul ei, un alt suspect de extorcare identificat ca fiind Clemente N. Cu toate acestea, autoritățile nu au reușit să îl prindă pe mire - care este cunoscut sub numele de „Mouse”, scrie CBS.

Cuplul făcea parte dintr-un grup acuzat de șantajarea comercianților de pui din Toluca, în apropiere de Ciudad de Mexico, și suspectat de răpirea a patru lucrători de la un magazin de păsări din Toluca, au declarat autoritățile.

Unul dintre cei opt suspecți arestați, identificat ca fiind Santiago N., a fost acuzat că „a condus un camion de tip Explorer” pentru a transporta victimele răpite.

Parchetul a postat fotografii ale suspecților implicați în schema de extorcare, precum și un video care o arată pe Nancy N. în cătușe, încă îmbrăcată în rochia de mireasă, precum și fotografii ale presupuselor probe.

Citește și
j-lo
Jennifer Lopez a lansat o nouă piesă. ”Nu sunt expertă în căsnicii, dar mă pricep la nunți”

Se presupune că suspecții au legături cu cartelul de droguri La Familia Michoacana, a precizat biroul procurorului. La începutul acestei luni, același cartel a fost acuzat de un atac cu dronă în statul Guerrero din sudul țării, soldat cu cel puțin șase morți.

Misael N, cunoscut sub pseudonimul „Chicken”, ar fi „controlat activitățile de extorcare” din regiune, în timp ce Nabor N a fost identificat de autorități ca fiind „principalul acaparator și controlor al comerțului cu pui și ouă”.

Autoritățile spun că bandele rivale s-au luptat pentru controlul extorcării în regiune. Acestea spun că disputa a luat amploare în iulie anul trecut, când au fost recuperate rămășițe umane și bilete de avertizare în Toluca. Ulterior, procuratura a arestat 11 membri ai unei bande criminale cunoscute sub numele de „ElPecha”.

În 2023, biroul procurorului statului Mexic a raportat o scădere de 3,44% a extorcărilor, comparativ cu anul precedent. În mod specific, eforturile de a lua măsuri drastice împotriva extorcării afacerilor cu păsări și ouă au dus la pierderi de aproximativ 47 de milioane de dolari pentru grupurile criminale, au declarat autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult