Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță româncă din Spania a fost vândută de părinți pentru 3.000 de euro. Mama și tatăl vitreg au fost arestați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Părinții unei fete românce din Spania au fost arestați de Garda Civilă din Malagon, după ce au vândut copila în schimbul a 3.000 de euro, ea fiind forțată să se căsătorească.

La sfârșitul lunii ianuarie, Garda Civilă a aflat de existența unor minori în orașul Malagon care s-ar afla într-o situație critică, după ce o fată a povestit în mediul ei social că este bătută de mamă și că nu mai vrea să stea acasă, potrivit OK Diario.

În urma unei anchete, polițiștii au aflat că fata nu mai mergea la cursuri, ba chiar mama și tatăl vitreg au mers la școală pentru a solicita radierea copilei pe motiv că a părăsit orașul.

Agenții au aflat de la prietenii fetei că minora le-a spus că părinții ei urmează să o căsătorească în schimbul a 3.000 de euro. Acela a fost momentul în care anchetatorii au procedat la arestarea părinților.

În momentul perchezițiilor, agenții au găsit în buzunarul tatălui 3.800 de euro. Bărbatul le-a spus că sunt bani câștigați în timpul campaniei de recoltare a măslinelor, muncă în care acesta nu a fost implicat, de fapt.

Citește și
politist spania
Un român psihotic a fost bătut într-o secție de poliție din Spania, în timp ce cerea ajutor. „Doamne, unde am ajuns”

Fata a fost găsită într-o locuință din Baza, fiind sănătoasă. Ea a ajuns sub tutela autorităților.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult