Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 5 ani a fost găsită înjunghiată în tufișurile unui parc din Berlin. Micuța a murit la spital | VIDEO

Un trecător a găsit-o pe fetiță în timp ce agoniza printre tufișurile din parc. Înjunghiată cel puțin o dată, micuța a fost transportată la spital cu un elicopter.

Din păcate, medicii nu au reușit să-i salveze viața, informează welt.de.

În acest caz, polițiștii germani au arestat un tânăr de 19 ani, babysitter-ul micuței și al celor trei frați ai ei.

Marți după-amiază, se afla alături de cei patru copii într-un loc parc din Berlin, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului din capitala Germaniei.

La un moment dat, fetița de 5 ani a trebuit să meargă la toaletă, astfel că băiatul a rugat alte persoane să aibă grijă de ceilalți trei micuți, ca să o poată însoți.

Apoi, individul s-a întors fără fată și a spus că a pierdut-o.

Citește și
Vladov Valentina-Ionela
O fetiţă de 5 ani a dispărut de acasă. Cine o recunoaște să sune la 112

Sesizată imediat, poliția germană a demarat o amplă operațiune de căutare, la care au participat peste 100 de ofițeri și un elicopter.

După câteva ore, micuța a fost găsită inconștientă. Ea a fost resuscitată la fața locului, iar apoi a fost transportată cu elicopterul la spital, unde a murit.

Tânărul de 19 ani este suspect de crimă. Potrivit sursei citate, individul are triplă naționalitate: germană, poloneză și turcă. "Sunt șocată. Gândurile mele sunt la părinții micuței și la familiile lor. Am inima frântă și sunt profund întristată”, a transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, primarul guvernamental al Berlinului, Franziska Giffey.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult