Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 2 ani a murit după ce tatăl ei a lăsat-o singură în mașină, la 43 de grade, pentru a se juca pe PlayStation

O fetiță de doi ani din SUA a murit după ce tatăl ei a lăsat-o singură în mașină, la soare, timp de câteva ore.

Copila, care era din Marana, Arizona, a murit după ce a fost lăsată într-o mașină care a atins 43 de grade Celsius, relatează The Sun.

Tatăl ei, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul doi și abuz asupra copiilor după ce și-a lăsat fetița în mașină pentru a se juca pe PlayStation.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că și-a lăsat fiica să doarmă în scaunul ei din mașină, aflat pe bancheta din spate, deoarece nu a vrut să o trezească.

El a susținut că a lăsat-o în mașina familiei, un SUV, timp de aproximativ o jumătate de oră după ce a ajuns acasă în jurul orei 14:30. Cu toate acestea, procurorii susțin că ea a stat în vehicul timp de aproximativ trei ore și a fost în lumina directă a soarelui.

Citește și
raisa, fetita dolj
A fost identificat principalul suspect care ar fi ucis-o pe Raisa. Necropsia arată că a murit sugrumată

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la proprietățile din zonă arată că bărbatul s-a întors acasă la 12:53, și nu la ora pretinsă de acesta.

Abia după ce mama fetiței s-a întors acasă la ora 16:08, a întrebat unde este fiica ei și a găsit-o fără viață în mașină. Copila a fost dusă de urgență la spitalul unde mama ei lucrează ca medic, dar a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor de a o salva.

Tatăl ei a fost arestat și a pledat nevinovat. Autoritățile au descoperit un schimb de mesaje șocante între cei doi părinți, care arată faptul că nu este prima data când bărbatul uită copiii în mașină.

Mama: „Ți-am spus să nu-i mai lași în mașină, de câte ori ți-am spus?"

Tatăl: „Iubito, îmi pare rău!”

Mama: „Am pierdut-o, era perfectă”

Tatăl: „Cum aș putea face asta? Am ucis copilul nostru, asta nu poate fi real",

Celelalte fiice ale cuplului, de 9 și 5 ani, le-au spus polițiștilor că tatăl lor le lasă în mod frecvent singure în mașină. Copilele au susținut că tatăl lor a devenit distras în timp ce juca pe computer.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult