Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care forțele de securitate ruse intervin în forță în închisoarea în care doi gardieni au fost luați ostatici

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deznodământ pe cât de rapid, pe atât de sângeros după tentativa a șase deținuți de a-și obține cu forța eliberarea dintr-o închisoare din regiunea Rostov.

Duminică dimineață, indivizii originari din Ingușeția, care s-au declarat susținători ai Statului Islamic, au luat ostatici doi gardieni ai penitenciarului. Erau înarmați cu un briceag, un baston de cauciuc și un topor de pompieri și cereau o mașină și liberă trecere.

În imaginile care au circulat pe rețele de socializare ruse puteau fi văzuți răpitorii și captivii lor în curtea închisorii.

Potrivit presei ruse, deținuții rebeli erau acuzați de terorism. Așa cum era lesne de anticipat, forțele de securitate ruse au luat cu asalt unitatea și i-au ucis pe toți șase. Iar cei doi ostatici au fost eliberați nevătămați.

Incidentul survine la trei luni după ce un atac terorist comis de Statul Islamic într-o sală de concerte din Moscova a dus la moartea a 150 de oameni și rănirea altor 500.

Citește și
ISIS, statul islamic
Deținuții din arest au luat ostatici gardieni, în Rusia. Ce revendicări au arestații care au legături cu Statul Islamic

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult