Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Microbistul Orbán: Nu am fost mulțumit de performanța Ungariei la Euro 2024

Premierul iubitor de fotbal al Ungariei, Viktor Orbán, și-a exprimat dezamăgirea personală față de performanța echipei maghiare la Euro.

Într-un clip postat pe canalul TikTok al lui Orbán din călătoria sa la Kiev de miercuri, el i-a spus antrenorului ucrainean Serhiy Rebrov: „Te-ai descurcat bine”.

Când Rebrov a răspuns „și tu!” Orbán a îndepărtat complimentul.

„Nu am fost fericit”, a insistat Orbán, „dar te-ai descurcat foarte bine pentru că ai jucători de foarte bună calitate! Felicitări!"

Ambele echipe au fost eliminate în faza grupelor turneului.

Ungaria a terminat pe locul al treilea în grupa sa în spatele Germaniei și Elveției, dar înaintea Scoției. A reușit o victorie dramatică cu 1-0 în fața scoțienilor, dar asta nu a fost suficient pentru a-și asigura un loc în optimile de finală. După ce echipa a rămas neînvinsă în 2023, speranțele premierului entuziast fuseseră mari.

Orbán a spus că este regretabil că Ucraina a terminat pe ultimul loc în grupa sa împotriva României, Belgiei și Slovaciei.

„A fost doar ghinion, nimic altceva, dar te-ai descurcat foarte bine!”

"Cum este viața ta?" Orbán l-a întrebat pe Rebrov, care a răspuns: „După Ungaria, da, e greu”.

Rebrov a antrenat anterior clubul de top al Ungariei, Ferencváros, între 2018 și 2021, iar de anul trecut este la conducerea echipei naționale a Ucrainei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult