Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul despre imigranți, tipărit pe bonuri fiscale în UK. ”Am primit amenințări cu moartea”

În ciuda amenințărilor cu moatea pe care le-a primit, proprietarul unui restaurant din Londra nu vrea să renunțe la mesajul anti-Brexit scris pe bonurile fiscale.

După ce planul de Brexit al premierului Theresa May a fost respins de Parlamentul britanic, acum două săptămâni, Ibrahim Dogus, proprietarul unui restaurant londonez, a decis să tipărească pe bonurile fiscale eliberate clienților un mesaj pro-imigranți și anti-Brexit, care a devenit viral printre britanici în ultimele zile.

”Brexit-ul e rău. Imigranții fac Marea Britanie măreață. Tot ei au gătit și v-au servit mâncarea astăzi" este mesajul tipărit pe bonurile fiscale eliberate clienților în restaurantul Westminster Kitchen. După ce fotografii cu bonurile fiscale s-au viralizat pe diverse rețele de socializare, proprietarul și angajați ai restaurantului, majoritatea imigrați, au primit amenințări. ”Primele reacții au fost oribile” povestește Ibrahim pentru BBC. ”Am primit diverse amenințări. Vă dau un exemplu, o tip ne-a spus că trebuie să dam foc la tot restaurantul.”

Mesajul său este cu atât mai puternic cu cât restaurantul se află in apropiere de Parlamentul britanic.

Cu toate acestea după ce povestea lui Ibrahim a ajuns în presa britanică, numeroase persoane i-au sărit în apărare, l-au felicitat pentru inițiativa sa și au lăsat recenzii pozitive online. Acum Ibrahim spune că e decis să nu renunțe la mesaje.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult