Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medvedev amenință cu atacuri asupra Europei și SUA: „Rusia și-a ales propria cale. Nu există cale de întoarcere”

Dmitri Medvedev, fostul președinte și prim-ministru rus și în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a emis un alt mesaj Telegram, în care amenință Europa, scrie The Guardian.

Medvedev a menționat: ”Vor avea loc referendumuri, iar republicile Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care s-au alăturat va fi întărită semnificativ de forțele armate ruse”.

Fostul președinte al Rusiei a mai adăugat: ”Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice alt armament rusesc, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea.

Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid.

Citește și
bomba nucleara
Șantajul nuclear al Moscovei: ce arme nucleare are Rusia și ce daune ar putea provoca

Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”.

Mesajul lui Medvedev vine de la o zi de la discursul către națiune susținut de Vladimir Putin prin care a anunțat o mobilizare militară parțială și a amenințat Occidentul că nu va ezita să răspundă la „șantajul nuclear” pe care îl practică liderii principalelor state NATO.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult