Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mbappe a creat isterie în Camerun, unde a mers în satul natal al tatălui său. A avut gărzi de corp și o blindată. VIDEO

Atacantul Kylian Mbappe, vedeta lui Paris Saint-Germain şi a naţionalei de fotbal a Franţei, a fost ovaţionat joi de sute de fani, la sosirea sa în Camerun, pentru o vizită de caritate şi un tur al satului tatălui său, a constatat un jurnalist AFP.

O mulţime isterică, în jur de 400 de persoane, curioşi şi fani purtând tricoul lui PSG, a scandat numele lui Mbappe când a apărut la ieşirea din terminalul aeroportului din Yaounde, capitala Camerunului. Fotbalistul a salutat circa o sută de dansatori care s-au prezentat la sosirea sa, eveniment supravegheat de aproximativ o sută de poliţişti şi jandarmi. În convoi a fost chiar și o blindată militară.

În vizita sa de câteva zile, el a locuit în Village Noah, un complex hotelier aparţinând familiei lui Yannick Noah, fostul mare tenisman francez care s-a stabilit la Yaounde şi este unul dintre organizatorii vizitei lui Mbappe.

Zâmbitor, starul fotbalului mondial a salutat mulţimea ţinută la distanţă de poliţie, apoi a intrat într-un SUV cu sticlă afumată care s-a îndreptat spre Yaounde.

Un program, din care AFP a obţinut o copie, prevede că atacantul a vizitat vineri dimineaţa şcoala pentru copiii surzi şi cu deficienţe de auz a Fundaţiei pentru Educaţia şi Promovarea Persoanelor cu Deficienţe de Auz (FEPPDA) din suburbiile capitalei, apoi a participatla un "meci de baschet Mbappe vs Joakim", fără îndoială Joakim Noah, star retras din NBA şi fiu al lui Yannick.

După-amiaza, el a participat la un meci de fotbal împotriva lui FC Vent d'Etoudi, o echipă de divizia a doua al cărei preşedinte este Yannick Noah.

Sâmbătă, în capitala economică Douala, în sud, el a vizitat o şcoală apoi, nu departe, satul Djebale al tatălui său Wilfrid Mbappe, născut în Douala, dar care a părăsit foarte devreme Camerunul pentru Franţa, unde a fost mai ales antrenor de fotbal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult