Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Haos în sudul Rusiei din cauza unei defecțiuni la centrala nucleară de la Rostov

Restricții temporare privind consumul de energie electrică au fost introduse în sudul Rusiei din cauza unei defecțiuni a echipamentelor de generare de la Centrala Nucleară Rostov.

Acest lucru a fost raportat de Ministerul Energiei din Rusia, citat de Meduza.

Restricțiile au fost introduse „în condițiile unor sarcini crescute asupra sistemului energetic pentru a menține stabilitatea sistemului energetic”.

Rosatom a spus că una dintre unitățile de alimentare ale CNE Rostov a fost deconectată automat de la rețea „din cauza unor probleme cu turbogeneratorul”.

„Motivele sunt clarificate, radiația de fond este normală”, a spus serviciul de presă al corporației de stat.

Publicația 93.ru relatează că din cauza unei pene de curent, traficul tramvaielor și troleibuzelor în Krasnodar a fost oprit.

De asemenea, aproximativ 150 de semafoare din oraș nu funcționează.

Stația Novorossiysk a rămas fără electricitate. Centrul Municipal de Control Krasnodar a anunțat o întrerupere a curentului din cauza unei pene de curent în districtul de vest.

În Sevastopol au fost introduse și întreruperi temporare de curent. Sevastopolenergo a raportat că acest lucru se datorează „temperaturilor anormal de ridicate ale aerului”.

CNE Rostov este cea mai mare întreprindere energetică din sudul Rusiei. Este situat la 13 kilometri de Volgodonsk. Stația asigură aproximativ 75% din producția de energie electrică din regiunea Rostov. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult