Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hamas a lansat o salvă de rachete asupra Tel Aviv-ului, în ziua în care se împlineşte un an de la incursiunea sa în Israel

Gruparea palestinană Hamas, susţinută de Iran, a anunţat luni că a lansat o salvă de rachete asupra oraşului israelian Tel Aviv.

Aripa armată a Hamas a tras luni, ziua în care se împlineşte un an de la incursiunea sa împotriva Israelului, o salvă de rachete împotriva metropolei Tel Aviv, a afirmat gruparea palestiniană într-un comunicat, în timp ce sirenele de avertizare au sunat în centrul Israelului, iar serviciul de salvare israelian a anunţat că două persoane au fost rănite uşor.

Sirenele care anunţă raiduri aeriene au fost activate luni în centrul Israelului după ce au fost trase rachete din Fâşia Gaza, a declarat armata israeliană (IDF).

Forţele de apărare ale Israelului au declarat, de asemenea, că sirenele de raid aerian au sunat în unele zone din nordul Israelului, inclusiv Dovev şi Misgav Am, şi în Tel Aviv.

IDF spune că cinci rachete au fost lansate din Khan Younis, din sudul Fâşiei Gaza, în timpul atacului.

Citește și
fâșia gaza
Dezastru în Fâșia Gaza. Crimele de război de care sunt acuzate Israelul şi Hamas după un an de conflict

Brigăzile al-Qassam, aripa armată a Hamas, a confirmat într-o postare pe Telegram că a lovit Tel Aviv-ul cu un tir de rachete.

Două persoane au fost rănite uşor în urma impactului unei rachete trase de Hamas în centrul Israelului, potrivit The Times of Israel.

Serviciul de ambulanţă Magen David Adom a anunţat că este vorba de două femei în vârstă de 30 de ani, care au fost lovite de şrapnel, dar starea lor este bună. Acestea au fost transportate la spital, informează News.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult