Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Germania: Două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit. Piloții au murit | VIDEO

Tragedie aviatică în Germania! Două avioane de acrobație s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit în apropierea unui aerodrom. Ambii piloți au murit.

Nefericitul eveniment a avut loc sâmbătă seara, 24 septembrie, în Gera. Trei piloți s-au ridicat cu avioanele de la sol, au făcut acrobații, așa cum erau obișnuiți, însă doar unul singur s-a mai întors în viață la sol.

Momentul impactului dintre cele două avioane a fost filmat. În imagini se văd cele două aeronave care execută mai multe manevre de acrobație, iar la un moment dat se ciocnesc. După impact, aparatele de zbor s-au prăbușit la doar 150 de metri de o zonă rezidențială. În urma sa a rămas un nor mare de fum. Ambii piloți au murit pe loc.

Două avioane s-au ciocnit în aer. Ce spun martorii

„Trei avioane au zburat împreună, unul probabil a aterizat. Celelalte două au mai zburat o vreme. Apoi au coborât brusc și au dispărut. La scurt timp după aceea am văzut uriașul nor de fum!”, este mesajul postat pe Facebook de un Un martor ocular.

„Locuim la doar 250 de metri de locul accidentului și am observat manevra de zbor și accidentul în direct, în aer. Încă mi se pare ireal. Am văzut apoi cum ambele avioane s-au ciocnit în aer și apoi, după câteva secunde, a urmat impactul. Incredibil!”, a declarat un alt martor.

Citește și
incident aviatic in Alaska
Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer deasupra Alaskăi
Un expert în aviație a analizat momentul în care cele două avioane s-au ciocnit

Un expert în aviație a văzut imaginile filmate și a analizat coliziunea dintre cele două avioane.

„Contrar a ceea ce era de așteptat, nicio parte vizibilă nu s-a rupt. Se pare că cele două avioane s-au lovit, s-au prins unul de celălalt, și nu au mai putut fi manevrabile. S-au prăbușit legate unul de altul”, a declarat, pentru Bild, expertul în aviație Andreas Spaeth.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult