Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elon Musk a anunțat, în glumă, că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United

Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, a anunțat, marți, pe Twitter că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United. După un timp, miliardarul american a preciat că totul a fost o glumă.

Elon Musk, care deține Tesla și SpaceX, este cunoscut pentru mesajele sale mai puțin obișnuite pe care le postează pe Twitter, iar acum a lansat un nou anunț, potrivit căruia ar fi interesat de achiziționarea legendarului club englez de fotbal Manchester United. După ce a isterizat internetul cu tweet-ul său, Elon Musk a precizat, însă, că a fost doar o glumă, potrivit Reuters.

"Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă", a declarat Musk, când a fost întrebat de un utilizator dacă vorbește serios despre cumpărarea clubului.

"De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere", ca răspuns la propriul său tweet în care afirma: "Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat!".

Echipa din nordul Angliei are peste 32 de milioane de urmăritori pe contul său principal de Twitter, iar tweet-ul lui Musk a adunat 220.000 de like-uri pe platformă în decurs de două ore.

Citește și
Elon Musk
Elon Musk a dat Twitter în judecată, după ce rețeaua socială l-a acționat în instanță pentru a-l obliga s-o cumpere

Comentariul directorului executiv al gigantului de automobile electrice Tesla vine în contextul în care United, campioană a Angliei de 20 de ori, un record, suferă o deschidere de coșmar pe teren pentru sezonul 2022-2023.

Una dintre cele mai cunoscute și mai susținute echipe din lume, United ocupă acum ultimul loc în Premier League din Anglia, după ce a pierdut primele două meciuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult