Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Din ficțiune, în realitate. Mai mulți actori din Fauda luptă împotriva Hamas. "Am fost trimiși să salvăm două familii"

Celebrul actor Lior Raz, care îl interpretează pe Doron în serialul Fauda, fost membru al forţelor speciale israeliene, a decis să dea o mână de ajutor armatei, după ce țara sa a fost atacată de Hamas. 

Lior Raz îi pe alături pe Avi Issacharov, co-creatorul "Fauda", și pe Yohanan Plesner, fost membru al Knessetului. Cei trei s-au alăturat organizaţiei Brothers in Arms, cunoscută pentru opoziţia sa faţă de politicile premierului Benjamin Netanyahu, informează News.ro.

"Mă îndrept spre sudul (ţării) pentru a mă alătura sutelor de voluntari de la Brothers in Arms care luptă neobosit pentru a-i ajuta pe locuitorii din sudul Israelului", a declarat Lior Raz într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

"Am fost trimişi în oraşul bombardat Sderot (la câţiva kilometri de Fâşia Gaza, n.r.) pentru a salva două familii. Nu ne este frică", a adăugat actorul, fără a da alte detalii despre persoanele salvate.

Mai mulţi actori din "Fauda", printre care Tomer Capone, Yaakov Zada Daniel, Tzachi Halevi şi Idan Amedi, au fost, de asemenea, chemaţi la serviciul militar, potrivit revistei americane Hollywood Reporter.

Citește și
teroriști hams
Presa israeliană anunță că doar jumătate dintre ostaticii luați de Hamas mai sunt în viață. "Ei sunt prioritatea noastră"

Industria israeliană de film şi televiziune s-a mobilizat încă de la începutul atacurilor. Toate filmările au fost întrerupte - inclusiv cele pentru cel de-al cincilea sezon al serialului "Fauda" - de către Armata de Apărare israeliană. Actorii, regizorii şi tehnicienii dau o mână de ajutor pe teren şi luptă împotriva dezinformării.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult