Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea șocantă făcută de o femeie în propria casă. Ce a apărut pe tavan. I s-a recomandat să dea foc locuinței

O mamă din Victoria, Australia, a fost sfătuită să dea foc la casă după ce a făcut o descoperire șocantă în camera unde spală hainele. Imaginile postate pe Facebook au stârnit îngrijorare printre membrii comunității online.    

Femeia a postat fotografii pe Facebook și a cerut ajutor în privința acestei descoperiri înfricoșătoare, deși membrii publicului s-au îngrijorat și i-au spus să „fugă cât poate de repede”. Proprietatea din Victoria, Australia, găzduia o descoperire tulburătoare, care de atunci a determinat utilizatorii Facebook să îndemne femeia să dea foc la casă.

Un mesaj de la femeie spunea: „Știe cineva ce este asta, sau pot să obțin un produs de la Bunnings sau o să fiu atacată de viespi sau ceva? Vă rog, poate să mă ajute cineva?”.

Fotografiile arătau că becul avea ceea ce părea a fi o bucată maro pe el, iar unele părți ale substanței care semăna cu noroiul se întindeau peste el. Femeia a primit o mulțime de comentarii de la oameni care au fost la fel de șocați ca ea.

Unul a spus: „Ce naiba este asta?!”. Un altul a spus: „Aș pleca din casă”. Un al treilea a adăugat: „Oh, dragă, acesta este momentul în care dai foc la casă și fugi cât poți de repede”.

Citește și
grădină
Un cuplu a avut parte de un șoc după ce a făcut o descoperire neașteptată în grădina casei | VIDEO viral

Ea a spus că nu a observat becul până atunci. A încercat să pulverizeze peste el cu insecticid, dar nu s-a întâmplat nimic, relatează The Mirror, scrie Daily Star.

Profesorul Alexander Mikheyev de la Școala de Biologie a Cercetării de la Universitatea Națională Australiană a confirmat pentru Yahoo Australia că cuibul aparținea unor viespi albastru-închis. El a spus că era „destul de tipic” pentru aceste insecte.

Aceste viespi nu sunt cu adevărat periculoase pentru oameni, pot avea o înțepătură dureroasă, dar nu este periculoasă. Nu vor ataca decât dacă se simt amenințate, dar adevărul despre viespile albastru-închis este puțin înspăimântător.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult