Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Creatura marină asemănătoare unui extraterestru, descoperită pe o plajă populată. Poate înghiți animale de mari dimensiuni

Un monstru marin asemănător unui extraterestru, care poate înghiți animale de mari dimensiuni, a fost descoperit eșuat pe o plajă.  

Peștele fotbal din Pacific, o creatură neagră catifelată, cu dinți ascuțiți ca niște cioburi de sticlă, a fost adus la mal pe plaja Laguna Beach din Los Angeles, Statele Unite, scrie Daily Star.

Peștele fotbal din Pacific, pe lângă faptul că este o bestie masivă care poate crește până la 60 de centimetri în lungime dacă este femelă, folosește metode de copulație asemănătoare paraziților pentru a se reproduce.

În condițiile în care peștii masculi cresc până la doar doi centimetri în lungime, femelele sunt cele care caută parteneri, care îi mușcă și apoi le infuzează paraziți în corp.

Acești paraziți se înmulțesc curând, dizolvându-se și fuzionând cu peștele femelă. În urma impregnării paraziților, peștele mascul devine orb, iar sângele și țesuturile sale se amestecă cu cele ale femelelor.

Citește și
marea neagra
Fenomen spectaculos în Marea Neagră. O creatură marină a invadat litoralul românesc, iar apa și-a schimbat culoarea

Peștii masculi care au rămas orbi în urma procesului de impregnare parazitară depind apoi de femelă pentru tot restul vieții, deoarece nu pot vedea.

În plus, trebuie să furnizeze în mod constant spermă pentru reproducere. Acest lucru creează o enigmă biologică, potrivit Metro, cu privire la modul în care animalele continuă să se reproducă și să supraviețuiască.

Atacarea corpurilor străine sau a bolilor este complicată atunci când fluidele corporale sunt schimbate și topesc pielea.

Un pește fotbal din Pacific este rar întâlnit, având în vedere habitatul din care provin. Experții încearcă acum să descopere cum a ajuns acest pește pe un țărm din Los Angeles.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult