Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unui fermier a fost descoperit în interiorul unui crocodil uriaș de 800 de kilograme. Bestia măsura 4,2 metri

Cadavrul unui fermier a fost descoperit în interiorul unui crocodil uriaș de 4,2 metri, după patru zile de căutări.  

Addi Bangsa, în vârstă de 60 de ani, era dispărut de patru zile, iar familia sa îngrijorată căuta orice informație despre locul unde se află persoana iubită.

Căutările lor în Tawao, Malaezia, s-au încheiat tragic, însă, deoarece bărbatul a fost găsit în burta unui crocodil uriaș de 4,2 metri, scrie Daily Star.

Reprezentanții Departamentului pentru Faună Sălbatică din Sabah au pus capăt în mod tragic căutărilor, după ce au tăiat stomacul uriașei reptile și au găsit rămășițele lui Bangsa în interiorul acestuia.

În prezent nu se știe cum au știut anchetatorii sau echipele de căutare că trupul va fi găsit în interiorul crocodilului.

Citește și
crocodil
Prima „naștere virgină” întâlnită la o femelă de crocodil din Costa Rica. Cum a fost posibil

Cadavrul care a fost găsit în interiorul reptilei, acum moartă, îi aparține lui Addi Bangsa, iar examinările au confirmat identitatea acestuia.

Șeful Stației de pompieri și salvare din Tawau, Jemishin Ujin, a confirmat că membrii familiei decedatului erau prezenți în momentul în care crocodilului i-a fost tăiat stomacul.

Animalul a fost împușcat înainte de a fi tăiat.

Șeful Ujin a confirmat că în cea de-a patra zi de căutări echipa sa a fost informată de către o altă echipă de salvare despre un crocodil mascul care se crede că a înghițit victima.

Reptila a fost împușcată sâmbătă, 22 iulie, în jurul orei trei dimineața, iar stomacul a fost tăiat câteva ore mai târziu, familia fiind prezentă pentru a asista la eviscerarea animalului care le-a mâncat ruda.

Reptila ar fi cântărit în jur de 800 de kilograme și ar fi măsurat 4,2 metri lungime.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult