Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac armat la un mall din Florida. O persoană a fost ucisă și mai multe au fost rănite

Un atac armat a avut loc, sâmbătă seară, la un centru comercial din Florida. O persoană a fost ucisă și mai multe au fost rănite.  

Un bărbat a murit într-un schimb de focuri de armă la un centru comercial din centrul Floridei, cu două zile înainte de Crăciun. Victima a fost aparent „ținta” atacului, a declarat poliția, conform The Guardian.

Șeful poliției din Ocala, Mike Balken, a declarat, sâmbătă seară, reporterilor că bărbatul a fost ucis după ce a fost împușcat de mai multe ori într-o zonă comună a Paddock Mall din Ocala, situat la aproximativ 130 de kilometri nord-vest de Orlando. O femeie a fost împușcată în picior, a precizat poliția.

Suspectul a fugit de la locul faptei și a lăsat în urmă arma de foc, a precizat Balken.

Poliția a sosit la mall în jurul orei 15:40, după un apel privind mai multe focuri de armă trase în interior.

Citește și
atac praga
Masacrul din Praga. Studenții au sărit de la etaj și s-au ascuns printre statui pentru a scăpa. Mesajul șocant al ucigașului

„Ofițerii au intrat imediat în centrul comercial (și) au descoperit în cele din urmă că nu era ceea ce am considera un trăgător activ”, a declarat Balken reporterilor.

Mai mulți alți clienți ai centrului comercial au suferit, de asemenea, răni în timpul împușcăturilor, o persoană având dureri în piept, iar o alta raportând că are un braț rupt, a precizat poliția.

O anchetă prin e-mail a fost trimisă proprietarului mall-ului, WPG. Mall-ul are zeci de magazine, inclusiv JCPenney și Foot Locker.

Calvin și Diana Amos, care făceau cumpărături în magazinul JCPenney, au declarat pentru Ocala StarBanner că au evacuat rapid magazinul după ce și-au dat seama ce se întâmplă. Ei s-au descris ca fiind speriați și neliniștiți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult