Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident aviatic pe acoperișul unui hotel Hilton. Un elicopter s-a prăbușit și a luat foc

Un elicopter s-a prăbușit luni pe acoperișul unui hotel din Australia. Pilotul a murit în în urma impactului și a incendiului. Accidentul aviatic a avut loc la hotelul Hilton din Cairns.

Incendiul izbucnit după prăbușirea elicopterului a dus la o evacuare generală, a anunţat poliţia, potrivit presei internaţionale citate de news.ro.

„Pilotul, singurul ocupant al aparatului de zbor, a fost localizat şi declarat decedat, iar examinarea medico-legală este în curs de desfăşurare pentru identificarea sa oficială", a precizat poliţia într-un comunicat.

Doi răniţi în stare stabilă

Una dintre palele elicopterului a căzut în piscina hotelului, potrivit serviciilor de urgenţă, care au comunicat că două persoane au fost rănite şi transferate la spital în stare stabilă. O elice a căzut pe esplanada din faţa clădirii, a declarat Caitlin Denning, responsabil local al serviciilor de salvare. Potrivit poliţiei, niciuna dintre persoanele aflate la sol nu a fost rănită.

Sute de clienţi au fost evacuaţi din hotelul DoubleTree by Hilton din Cairns după accident, care a avut loc în toiul nopţii, în jurul orei locale 1.50.

Citește și
ambulanta
Un turist din București a murit înecat în lacul Techirghiol. A fost mobilizat un elicopter SMURD

La faţa locului au fost trimişi investigatori de la Biroul australian pentru siguranţa transporturilor.

Pe reţelele de socializare, clipurile video arată flăcări care se ridică de pe acoperişul hotelului, în timp ce sirenele sună.

Oraşul Cairns, situat în nordul tropical al statului Queensland, este o destinaţie turistică populară şi poarta de acces către Marea Barieră de Corali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult