Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A renunțat la slujbă și a creat o afacere de milioane de euro din dormitorul ei. Povestea inspirațională a Laurei

O femeie din Anglia, de profesie designer grafic, a renunțat la slujba de 1.000 de lire sterline pe lună pentru a începe să împacheteze dulciuri - și a creat o afacere de 1 milion de lire sterline, scrie Mirror.co.uk.

Laura Scott, în vârstă de 25 de ani, a început afacerea în 2018 din dorința de a câștiga bani în plus după ce a descoperit un gol pe piață. 

Profitând la maximum de orele libere de după muncă, a cumpărat dulciurile în vrac, apoi le împacheta în pungi pentru a le vinde online. 

Dar compania ei Conscious Candy - care vinde dulciuri vegane în stil Woolworths - a crescut rapid. 

Luni mai târziu, ea a părăsit locul de muncă pentru a se concentra pe afacerea ei iar acum valorează șapte cifre. Dar ea a spus că renunțarea la slujba ei a venit cu un risc. 

Laura a spus: „Când am început era doar un produs, iar acum sunt peste o sută de produse - facem ciocolată, produse de patiserie, livrăm vafe, orice dulce și orice conține zahăr”.

„Este un lucru uimitor să stau acolo și să mă gândesc, pentru mine este vorba despre modul în care mi-am câștigat libertatea, deși muncesc mai mult decât am lucrat vreodată când eram angajat – munca începe la 4 dimineața și se termină la miezul nopții. Pot să angajez oameni cu aceleași convingeri și valori și lucrăm cu organizații de caritate pentru animale”, a mai declarat Laura.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult