Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Purificatoarele de aer, testate de Iulia Ionescu. Cât de utile sunt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iulia Ionescu a prezentat în emisiunea „ILikeIT” cea mai nouă gamă de purificatoare de aer. Nu mai puțin de cinci asemenea produse au fost testate pentru a prezenta publicului avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Fiecare brand producător de asemenea dispozitive a încercat anul acesta să aducă un model nou pentru că este unul din cele mai vândute dispozitive ale ultimilor ani, iar în acest an a crescut mult cererea, pentru că se folosesc mult în casă.

„Le-am testat pe fiecare dintre ele, pe unele le-am ținut în redacție, pentru că unele din aceste purificatoare de aer sunt gândite mai mult pentru spațiile de birou, au o capacitate mai mare, pot purifica aerul pe o suprafață mai întinsă.

Nici modelele mai mici nu sunt mai prejos, unul dintre ele poate purifica aerul pe o suprafață de 60 de metri pătrați” a spus realizatoarea emisiunii ILikeIT, Iulia Ionescu.

Sunt indicate în special pentru persoanele care au alergii și animale în casă, există studii care le dovedesc eficacitatea, a adăugat Iulia.

Citește și
purificatoare de aer
iLikeIT. Care sunt cele mai căutate 3 purificatoare de aer din România

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult