Purificatoarele de aer, testate de Iulia Ionescu. Cât de utile sunt

11-12-2020 10:22


Purificatoarele de aer, testate de Iulia Ionescu. ...
Purificatoarele de aer potrivite pentru casă ori ...

Iulia Ionescu a prezentat în emisiunea „ILikeIT” cea mai nouă gamă de purificatoare de aer. Nu mai puțin de cinci asemenea produse au fost testate pentru a prezenta publicului avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Fiecare brand producător de asemenea dispozitive a încercat anul acesta să aducă un model nou pentru că este unul din cele mai vândute dispozitive ale ultimilor ani, iar în acest an a crescut mult cererea, pentru că se folosesc mult în casă.

„Le-am testat pe fiecare dintre ele, pe unele le-am ținut în redacție, pentru că unele din aceste purificatoare de aer sunt gândite mai mult pentru spațiile de birou, au o capacitate mai mare, pot purifica aerul pe o suprafață mai întinsă.

Nici modelele mai mici nu sunt mai prejos, unul dintre ele poate purifica aerul pe o suprafață de 60 de metri pătrați” a spus realizatoarea emisiunii ILikeIT, Iulia Ionescu.

Sunt indicate în special pentru persoanele care au alergii și animale în casă, există studii care le dovedesc eficacitatea, a adăugat Iulia.