Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolas Aesthetics, unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut, la ILIKEIT. Ne învață cum să gătim sănătos și ieftin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut ai momentului, cu zeci de milioane de vizionări în fiecare lună.  

Nicolas Enache vorbește pe internet despre mișcare și despre cum să gătești sănătos acasă, iar asta l-a transformat peste noapte în vedetă.

Nicolas Aesthetics este instructor de fitness, master trainer. Folosește TikTok, Instagram și Youtube ca să posteze clipuri despre fitness – cum ar fi transformări corporale, cum să gătești mâncare sănătoasă cu bani puțini acasă.

În cea mai populară serie testează mâncarea de la diverse restaurante cunoscute.

”Fac content din 2017, a fost un content destul de repetitiv de-a lungul anilor, pe fitness și pe nutriție mai mult bazat, dar în ultima perioadă, din vară până acuma, am încercat să fac ceva nou și să introduc diferite stiluri de clipuri într-un fel inspirate din afară, care nu au fost aduse încă în țară. Și am adus anumite trenduri din afară și din această cauză vedem și cifrele acestea, pentru că nu s-a mai făcut acest timp de content până acum în România. Și eu l-am adus și fiind ceva nou, fresh, automat a prins foarte bine”, a declarat Nicolas Aesthetics.

Citește și
tanara tiktok
TikTok va monetiza în România conținutul utilizatorilor care creează efecte populare. Câți bani pot fi câștigați

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult