Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii. Farming Simulator 23, disponibil acum și pe mobil, dar și pe Nintendo Switch Edition

Your browser doesn't support HTML5 video.

Farming Simulator este un joc cu istorie și o comunitate foarte mare. E un simulator în care îți dezvolți propria fermă, cu terenuri agricole, animale, producție și multe tractoare pe care le poți conduce cum și unde vrei. Îl jucăm și noi acum.

Farming Simulator 23 Mobile and Nintendo Switch Edition. Așadar, este varianta de buzunar al celebrului simulator de fermă.

Nu este la fel de complex ca varianta de PC sau consolă, dar pentru ceva ce poate fi jucat oriunde, pe orice dispozitiv e remarcabil. Sute de ore de distracție și goană continuu după profit, virtual evident.

Sunt două hărți disponibile, Amberstone și Neubrunn - ambele sunt inspirate din peisajele Nord Americane sau europene. Sunt peste 100 utilaje reale care pot fi conduse de la producătorii deja cunoscuți: CASE IH, CLAAS, John Deere sau New Holland.

14 culturi de semănat plus strucuri, măslini sau sorg - plus tot ce înseamnă plantat, cules vândut sau băgat în producție. Evident, există și vehicule de transport pentru ele.

Citește și
joc
iLikeiT. Jocul săptămânii este PGA Tour de la EA Sports. Cum să devii jucător de golf de talie mondială

În joc, te poți concentra pe mai multe surse de venit - am vorbit deja despre agricultură dar avem și crescutul animalelor - vaci, oi și găini - adăugate acum. Și lemnul poate fi prelucrat -

Jocul este disponibil atât pe Nintendo Switch cât și pe mobil cu ceva diferențe de gameplay - Pentru Switch, jocul costă 240 de lei, pentru mobil, 40 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult