Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Recomandări de jocuri pentru weekend: Happy Glass, Circuit Scramble, Tricky Test 2

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru că începe weekend-ul, George Buhnici a pregătit o listă cu jocuri numai bune pentru cele două zile de pauză.

Prima recomandare se numește Happy Glass.

Este un joc de logică - gratuit pentru Android și iOS - ideal pentru copiii din clasele primare. Ce trebuie să faceți? Să direcționați apa de la izvor în pahar.

Pentru acest lucru aveți un creion cu care puteți să faceți legătura printre obstacole și să va folosiți de legile fizicii, ca să duceți runda până la capăt. Cu cât desenați mai puțin, cu atât aveți mai multe șanse să primiți trei stele - notă maximă. Sunt zeci de niveluri, unul mai greu decât celălalt. Iar Happy Glass va poate ține ocupați ore întregi.

Un alt joc de logică, mai complex de această dată, se numește Circuit Scramble. Este un simulator de circuite electrice în care trebuie să direcționați curentul electric spre panoul pe care scrie Nivel Complet.

Citește și
farming simulator 18
iLikeIT. Jocul săptămânii: Farming Simulator 18 - un simulator complex de agricultură

Pe placă sunt mai multe tranzistoare cu funcții diferite, care trimit curentul mai departe, doar dacă este îndeplinită funcția scrisă pe el. Deși pare ușor în primele runde, lucrurile se complică după nivelul 20. Sunt în total 135 de runde. Jocul este gratuit pentru Android și iOS.

Tricky Test 2 vine doar cu întrebări sau probleme-capcană, iar răspunsurile cele mai bune sunt de multe ori banale. Adică este construit special ca să enerveze, să încurce și să bage jucătorii în ceață.

Indiciile trebuie citite de mai multe ori, iar uneori chiar trebuie să încălcați regulile ca să ajungeți la soluția corectă. Dacă reușiți să răspundeți la toate cele 100 de întrebări în mai puțin de două ore, jocul vă consideră un geniu. Tricky Test 2 este gratuit pe Android și iOS.

Ultimul joc de astăzi se numește Trains. Un joc de logică și îndemânare. Și nu pune doar creierul la treabă. Contează și timpul de reacție. Scopul principal în acest joc este să faceți bani virtuali prin organizarea corectă a trenurilor care trebuie să ajungă dintr-un capăt în altul al liniilor de cale ferată, pe care trebuie să le și construiți.

Așadar, controlați macazul și trimiteți locomotiva și vagoanele în stația corectă, așteptați ca pasagerii să urce și obțineți profit. Puteți să treceți la nivelul următor doar după ce ați strâns banii necesari. Trains este gratuit pentru Android și iOS.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult