Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Mașinile care se conduc singure sunt viitorul. Cât costă și unde pot fi folosite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este timpul pentru iLikeIT. Vorbim astăzi despre mașini care merg singure. Cât costă și unde pot fi folosite, aflăm chiar acum.

Tot mai mulți producători încep să anunțe pentru perioada următoare mașini autonome de nivelul trei. În San Francisco de exemplu, au apărut deja mașini autonome pe care le poți comanda.

Aceste mașini au sute de mii de kilometri de mers prin oraș și puține incidente. Au fost cazuri în care au intrat peste betonul proaspăt turnat și au rămas blocate, dar nu au fost accidente serioase.

Mașinile de la Cruze – General Motors sunt pline de senzori și pot conduce și noaptea și când este foarte aglomerat și când plouă.

Mașinile autonome sunt împărțite pe mai multe categorii. Mașinile din categoria doi înseamnă că șoferul poate să ia mânile de pe volan, dar trebuie să fie în continuare atent la drum.

Sunt și doi producători care lansează mașini de nivelul trei și în momentul în care se întâmplă acest lucru șoferul poate să fie atent la orice altceva decât la drum, ar putea să citească, să scrie e-mailuri și așa mai departe.

Mai multe detalii regăsiți în video atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult