Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. De la 1 iunie, Google Photos nu mai este gratuit. Ce variante de stocare în cloud avem

Your browser doesn't support HTML5 video.

De la 1 iunie 2021, Google nu mai oferă stocare gratuită și nelimitată pentru fotografii. Așadar, zeci de milioane de utilizatori vor fi nevoiți să plătească un abonament lunar, dacă vor să păstreze în siguranță toate amintirile.

Trebuie precizat faptul că fotografiile și clipurile care se află deja în cloud-ul Google vor rămâne acolo, în siguranță, fără să se perceapă o taxă pentru asta.

Google vrea ca utilizatorii să plătească un abonament lunar pentru ca fotografiile și clipurile lor de pe telefoane să fie urcate automat în Google Photos.

Cea mai ieftină variantă de abonament, unde stocarea este de 200 de GB, costă 14 lei pe lună. Avantajul Google Photos este că are în spate o inteligență artificială, astfel că poți să cauți în propriile poze atât obiecte, cât și chipurile unor cunoscuți.

Mai mult, Google Photos are integrat și un editor de fotografie, care, pe alte servicii similare, nu există.

Citește și
podcast Istoria Romaniei
iLikeIT. ”Istoria României” este pe locul 5 în topul podcasturilor Apple și 13 pe Spotify

Un alt serviciu de stocare în cloud este Microsoft One Drive. Abonamentul Microsoft Personal 365 costă 300 de lei pe an sau 30 de lei pe lună și include 1 TB de stocare, dar și acces la Microsoft Word, Outlook, Excel și Powerpoint.

 

CITEŞTE ŞI: Toma Cuzin, Firicel din "Las Fierbinţi, a fost gardă de corp pentru un personaj misterios. Ce a dezvăluit. "Erai un căţeluş"

Cei care au iPhone pot folosi iCloud, care oferă 50 de GB la un abonament de 5 lei pe lună sau 2 TB la 45 de lei pe lună.

Sau puteți folosi Flickr, care oferă spațiu nelimitat pentru 7 dolari pe lună.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult